Höganäs kyrkogård Foto: Höganäs

Höganäs kyrkogård

Höganäs kyrkogård i Höganäs

I Höganäs östligaste del ligger Höganäs kyrkogård. Med stora
träd, häckplanteringar, rabatter och fontäner är kyrkogården en vacker och stillsam plats att besöka. Precis som det läggs omsorg om gravskötseln, läggs också omsorg om omgivningen för ett harmoniskt och välkomnande helhetsintryck.

På kyrkogården finns ett kapell som hyser de flesta begravningsgudstjänsterna här i församlingen. Kapellet är även godkänt för borgerliga ceremonier och andra trosinriktningar. Här finns också kyrkogårdsexpeditionen dit du kan vända dig med frågor som rör till exempel gravskötsel och gravrättsinnehav.

Höganäs kyrkogård och kapell tillhör Höganäs församling och ligger i Höganäs

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • Handikappanpassad byggnad
  • Toalett

Visa stor karta

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.