Lerbergets kyrka Foto: Tom Wollecki
Lerbergets kyrka Foto: Tom Wollecki
Lerbergets kyrka Foto: Tom Wollecki
Lerbergets kyrka Foto: Benny Hansen
Lerbergets kyrka Foto: Ulla-Maj
  1. Lerbergets kyrka
  2. Lerbergets kyrka
  3. Lerbergets kyrka
  4. Lerbergets kyrka
  5. Lerbergets kyrka

Lerbergets kyrka

3.0 i snittbetyg (2st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Lerbergets kyrka i Höganäs

php?curid=69806331

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 200 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Lerbergets kyrka

3.0 i snittbetyg (2st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Tom Wollecki
Tom Wollecki 2018-06-20
Lerbergets kyrka är en kyrkobyggnad i Lerberget. Kyrkan är en samarbetskyrka mellan Evangeliska fosterlandsstiftelsen och Väsby församling. Kyrkan är byggd i rött tegel och är ritad av Henrik Jags Nielsen. Andra advent 1982 invigdes kyrkan av Lunds dåvarande biskop Per-Olov Ahren. Kyrkan är sevärd, kyrksalen ger med sin rymd ett mäktigt intryck. I byggnaden finns även andra lokaler för kyrkan. Jag besökte kyrkan 27 Juni 2017.
Läs mer Läs mindre
Benny Hansen
Benny Hansen 2013-07-24
Lerbergets kyrka ligger mitt i Lerberget. Byggnaden uppfördes samtidigt som orten Östra Lerberget kom till ogch kyrkan invigdes i december 1982. Liksom många av de omkringliggande husen är den uppförd i rött tegel och kännetecknas av rena linjer.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.