Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Öggestorps kyrka Foto: Barbro Thörn
Öggestorps kyrka Foto: Barbro Thörn
  1. Öggestorps kyrka
  2. Öggestorps kyrka

Öggestorps kyrka

4.0 i snittbetyg (3st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Öggestorps kyrka i Jönköping

Öggestorps kyrka tillhör Rogberga-Öggestorps församling och ligger i Jönköping

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 260 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Öggestorps kyrka

4.0 i snittbetyg (3st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Stig Andersson 2
Stig Andersson 2 2016-06-12
Ett besök i Öggestorp och den mycket vackert belägna kyrka resulterade i 11 nya bilder utvändigt, för kyrkan var låst denna söndag då ingen högmässa förekom. Rundkyrkan med dörrar i alla väderstreck gör att den inte har någon baksida och därför extra vacker. Kyrkogården påminde om flertal välkända grevar o godsägare från omnejden. Familjenamnet Ribbing har ett eget begravningsområde för flera generationer. Minnessköld vid kyrkväggen påminde om en av landets största o äldsta spårade släkt under namnet ´ Kungen i Boda´ www.kongeniboda.se/
Läs mer Läs mindre
Barbro Thörn
Barbro Thörn 2012-09-01
Kyrkan var faktiskt en glad överraskning! Trevlig med sin åttkantiga form och lanterninen som ger ett behagligt ljus. Många inventarier är tillvaratagna från den gamla kyrkan - dopfunten, altartavlan, predikstolen, flera målningar och vapensköldar. Läktaren löper runt 3/4 av kyrkorummet som brukligt är i den här typen av kyrkor.
Läs mer Läs mindre
Mårten Gustafsson
Mårten Gustafsson 2011-08-05
Orgeln är bygd av Johannes Magnusson 1864 – Carl Johannes Carlsson 1884 – Tostareds 2004
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.