Foto: Bruno Hagelsten
Trånghalla kyrka Foto: Stefan Leonardsson
Trånghalla kyrka Foto: Stefan Leonardsson
  1. Trånghalla kyrka
  2. Trånghalla kyrka

Trånghalla kyrka

3.5 i snittbetyg (2st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Trånghalla kyrka i Jönköping

Trånghalla kyrka tillhör Bankeryds församling och ligger i Jönköping

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Visa stor karta

Omdömen för Trånghalla kyrka

3.5 i snittbetyg (2st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Bruno Hagelsten
Bruno Hagelsten 2012-08-19
Kykans läge med utsikt över Vättern är fantastiskt fint. Det höga sadeltaket och klockstapeln med sitt kors säger oss att denna, till det yttre något anonyma, byggnad är en kyrka. Arkitekt Anders Berglund,
Läs mer Läs mindre
Åke Fagerlund
Åke Fagerlund 2010-06-11
Trånghalla kyrka byggdes 1969. Sevärdheter:Altarskulpturen, ´Ljusetssegrande Kristus´ av konstnärinnan, Margareta Engström, Bankeryd. I dopkapellet, vävnaden ´Rosenkransmadonnan´ av Anna-Maria Ryd, Bankeryd.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.