Foto: Stefan Wik
Foto: fr bernt
Foto: Stefan Leonardsson
Foto: Anders vid orgeln
Foto: Anders vid orgeln
Foto: Stefan Wik

S:t Birgittas kyrka

3.7 i snittbetyg (3st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Beskrivning

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 300 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för S:t Birgittas kyrka

3.7 i snittbetyg (3st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se

fr bernt 2013-02-24
Arkitekt Ove Didemark har enligt uppgift velat likna sin kyrkoskapelse vid en borg vilade på en klippa.Nog förstärker Klocktornet krönt av en stor kyrktupp bilden av en fästning. Kyrkan är uppförd i brunrött tegel. Takkonstruktionen bärs upp i formen av ett kors. För att vara en modernistisk kyrka ger interiören en varm och tilltalade känsla även hos den som likt undertecknad inte är någon större förespråkare för den 1970-tales arkitektur.
Läs mer Läs mindre
Stefan Wik 2010-08-01
En stadskyrka med en djärv formgivning - ett härligt inslag i stadsbilden.
Läs mer Läs mindre
Lotta i Kalmar 2010-07-05
Modern arkitektur men välkomnande och varm känsla på insidan. Café Birgitta på torsdagar kl. 12-15 med billig fika. Högmässa söndagar kl. 10.30 med efterföljande kyrkkaffe.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.

Robert Winge
Läs mer om Robert
Anneli Schnell
Läs mer om Anneli