Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Forsviks kyrka Foto: Ingvar Blychert
Forsviks kyrka Foto: Ingvar Blychert
  1. Forsviks kyrka
  2. Forsviks kyrka

Forsviks kyrka

3.3 i snittbetyg (3st)

Forsviks kyrka i Karlsborg

Forsviks kyrka tillhör Undenäs församling och ligger i Karlsborg

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 130 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Forsviks kyrka

3.3 i snittbetyg (3st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
akejohan
akejohan 2014-06-01
Forsviks kyrka uppfördes 1934 i samma stil som Undenäs gamla kyrka. Arkitekt var C O Hallström. Tyvärr var kyrkan låst vid mitt besök.
Läs mer Läs mindre
Tom Wollecki
Tom Wollecki 2012-06-07
Forsviks kyrka är en träkyrka byggd på en kulle bland träden. Den ligger i anslutning till tätorten Forsvik, cirka 9 km nordväst om Karlsborg. De panel- och spånklädda ytterväggarna är rödfärgade under branta, tjärade spåntak. Kyrkorummet täcks av ett spegelvalv. Kyrkan var låst påskafton 2011.
Läs mer Läs mindre
Barbro Thörn
Barbro Thörn 2010-07-22
Invigd 1934,ritad av C.O Hallström i Stockholm.Tornet pryds av spiran från Undenäs gamla kyrka. Ett ljust och välkomnande kyrkorum med finstämda färger. Det första jag lade märke till var det stora votivskeppet, ett mycket vackert arbete. Tusen tack för hjälpen, Conny, som ställde upp och visade båda kyrkorna!
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.