Foto: akejohan
Foto: IngelamAndersson
Foto: IngelamAndersson
Boda kyrka Foto: IngelamAndersson
Boda kyrka Foto: IngelamAndersson
  1. Boda kyrka
  2. Boda kyrka

Boda kyrka

4.3 i snittbetyg (4st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Boda kyrka i Kil

Boda kyrka tillhör Kils pastorat och ligger i Kil

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 250 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Boda kyrka

4.3 i snittbetyg (4st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Barbro Thörn
Barbro Thörn 2019-03-10
En kyrka med blandade stilar. Predikstolen som är från 1600-talet ska ha kommit från Östra Ämtervik. Nästa gång ska jag försöka komma på en tid så kyrkan är öppen. Nu kom vi på en lördag, men träffade en ortsbo som berättade en hel del om bygden. På återseende! Nytt besök 18 oktober 2017: Noterar att det finns två dopfuntar - en från 1945 och en äldre, som inte nämns, i trä med lock.
Läs mer Läs mindre
akejohan
akejohan 2013-05-26
Den nuvarande kyrkan i Boda uppfördes 1674 och långhuset förlängdes 1730-1734. Vid samma tillfälle uppfördes tornet. 1936 restaurerades interiören till mer tidsenligt skick.
Läs mer Läs mindre
Blivande brud
Blivande brud 2011-04-02
jag tycker att boda kyrka verkar jättefin, har inte sett den på ´riktigt´ än utan bara på bild, men än så länge så är det den kyrkan som leder av alla kyrkor.. ska nämligen gifta oss och undrar hur det är med lokal inärheten och så? hur långt är det dit från kyrkan? hur ser hembyggsgården ut invändigt sett? tacksam för svar/ blivande brud
Läs mer Läs mindre
Johnny Larsson
Johnny Larsson 2010-06-30
Boda kyrka är Stora Kils pastorast minsta och äldsta kyrka. Den är byggd på 1600-talet. Kyrkan renoverades utvändigt senast 2006. Boda kyrka är belägen strax utanför samhället Högboda. I Boda församling bor idag cirka 850 invånare. Församlingens utbud är relativt brett sett till den lilla församlingen. Runt kyrkan finns den vackra kyrkogården med sina olika delar från olika tider. Värt ett besök!
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.