Foto: Joakim Mattisson
Foto: Stefan Spora 2
Foto: akejohan
Foto: Stefan Leonardsson
Foto: Joakim Mattisson

Hålta kyrka

3.5 i snittbetyg (2st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Beskrivning

Hålta kyrka tillhör Hålta församling och ligger i Kungälv

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • Handikappanpassad byggnad
  • Teleslinga

Visa stor karta

Omdömen för Hålta kyrka

3.5 i snittbetyg (2st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se

akejohan 2013-07-25
Hålta kyrka uppfördes troligtvis i slutet av 1100-talet. Runt år 1700 fick kyrkan sin tresidiga koravslutning. Kyrkans torn byggdes 1757-62. År 1950 restaurerades kyrkan grundligt. I kyrkan finns en täljstensdopfunt från 1200-talet. Tyvärr var kyrkan låst vid mitt besök.
Läs mer Läs mindre
Joakim Mattisson 2012-06-04
Delar av kyrkan är från medeltiden, men det mindre vackra kyrktornet är av senare datum
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.

karin wold lavendla begravningsbyrå
Karin Wold
Läs mer om Karin
33420 Lavendla Jeanette Strömk1
Jeanette Ström
Läs mer om Jeanette