Foto: Eric Johansson
Foto: Stefan Leonardsson
Foto: Barbro Thörn
Fjärås kyrka Foto: Barbro Thörn
Fjärås kyrka Foto: Barbro Thörn
  1. Fjärås kyrka
  2. Fjärås kyrka

Fjärås kyrka

5.0 i snittbetyg (2st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Fjärås kyrka i Kungsbacka

Fjärås kyrka tillhör Fjärås-Förlanda församling och ligger i Kungsbacka

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 500 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Fjärås kyrka

5.0 i snittbetyg (2st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Carl-Johan Ivarsson
Carl-Johan Ivarsson 2015-11-16
Kyrkan har ett storslaget läge, syns väl från motorvägen och från kyrkan har man fantastiskt fin utsikt mot havet. I det inre stor och rymlig men är ändå ombonad. Pampig altartavla och predikstol och dopfunten i malm är en ovanlig detalj. Sedan kan man undra vem Ebbe David Svahn är vars gravsten finns i ett av vapenhusen. Han dog bara 6 år gammal.
Läs mer Läs mindre
Barbro Thörn
Barbro Thörn 2010-05-15
En extra stjärna för den mycket vänliga och trevliga präst som guidade oss i kyrkan! Den unika altartavlan med utbytbara tavlor i mitten ( 3 olika) var spännande. Dopfunt i malm är också ovanligt.Kyrkan stor som ett hav, var min kommentar.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.