Foto: Joakim Mattisson
Foto: Barbro Thörn
Särö kyrka Foto: Barbro Thörn
Särö kyrka Foto: Barbro Thörn
  1. Särö kyrka
  2. Särö kyrka

Särö kyrka

2.5 i snittbetyg (2st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Särö kyrka i Kungsbacka

Särö Kyrka tillkom genom privata initiativ och invigdes 1922 i närvaro av Konung Gustaf V. Kyrkan drivs fortfarande genom ideellt arbete av Särö Kyrkostiftelse, som ansvarar för kyrkan, och av Särö Kyrkas Vänner med cika 250 medlemmar. Under många år fungerade Särö Kyrka enbart som sommarkyrka. Efter hand som Särö växte hördes alltfler önskemål om att hålla gudstjänst mera regelbundet och vid de stora helgerna. I verksamheten idag ingår förutom gudstjänster och kyrkliga handlingar även programverksamhet som omfattar såväl jazz som klassisk musik.

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 180 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Särö kyrka

2.5 i snittbetyg (2st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Joakim Mattisson
Joakim Mattisson 2012-10-10
Alldeles för få parkeringsplatser till den ´privata´ kyrka.
Läs mer Läs mindre
Barbro Thörn
Barbro Thörn 2010-05-19
En vacker liten träkyrka. Jag övervar en konfirmation där en het sommardag och med kyrkan fullsatt blev värmen därinne näst intill olidlig. Ett besök under svalare former skulle säkert rendera en extra stjärna.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.