Vallda kyrka Foto: Stefan Leonardsson
Vallda kyrka Foto: Stefan Leonardsson
  1. Vallda kyrka
  2. Vallda kyrka

Vallda kyrka

3.5 i snittbetyg (2st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Vallda kyrka i Kungsbacka

php?curid=1156636

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 250 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Vallda kyrka

3.5 i snittbetyg (2st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Mårten Gustafsson
Mårten Gustafsson 2016-05-27
Orgen är byggd av Olof Hammarberg 1967 och renoverad, (ev omdisponerad) av Herwin Troje 1990. Orgelfasden innehåller pipor från den ursprungliga Schiörlinorgeln.
Läs mer Läs mindre
Barbro Thörn
Barbro Thörn 2010-05-18
Medeltida kyrka med en dopfunt från 1200-talet som är ett verk av en mästare inom den s.k. Starrkärrskolan. Valldas dopfunt skall enl. uppgift vara den i särklass vackraste inom denna skola.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.