Foto: Christian91
Foto: Christian91
Foto: Christian91
Foto: Christian91
Härjevads kyrka Foto: Christian91
Härjevads kyrka Foto: Christian91
  1. Härjevads kyrka
  2. Härjevads kyrka

Härjevads kyrka

3.5 i snittbetyg (2st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Härjevads kyrka i Lidköping

Härjevads kyrka tillhör Sävare församling och ligger i Lidköping

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 120 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Härjevads kyrka

3.5 i snittbetyg (2st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Barbro Thörn
Barbro Thörn 2016-09-26
Vid första anblicken tror man lätt att det här är en riktigt gammal kyrka, men den är byggd 1915, ritad av Ivar Tengbom. För det inre svarade bildkonstnär Folke Hoving, som har komponerat altaruppsatsen och predikstolen som har tre målade fält med scener ur Bibeln. Dopfunt från 1100-talet med figurer i relief är av stenmästaren Othelric och kommer från den tidigare kyrkan.
Läs mer Läs mindre
Christian91
Christian91 2015-11-30
Denna kyrka var vägkyrka idag men jag hade läst fel på tiderna på något sätt så jag kom hit när dom hade stängt och låst kyrkan. Men det kom en snäll person med nykel och låste upp den. Tack!
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.