Foto: Christian91
Foto: Christian91
Foto: Christian91
Foto: akejohan
Lindärva kyrka Foto: akejohan
Lindärva kyrka Foto: akejohan
  1. Lindärva kyrka
  2. Lindärva kyrka

Lindärva kyrka

4.0 i snittbetyg (3st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Lindärva kyrka i Lidköping

Lindärva kyrka tillhör Sävare församling och ligger i Lidköping

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 80 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Lindärva kyrka

4.0 i snittbetyg (3st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Christian91
Christian91 2019-09-10
En helt underbar kyrka! Jag var inne för många årsen så har dåliga minnen på insidan. Jag var här idag och då var kyrkan låst.
Läs mer Läs mindre
akejohan
akejohan 2016-10-05
Lindärva kyrka uppfördes på 1100-talet, men tornet är något yngre. Kyrkans valv är från 1400-talet. Målningarna tillskrivs mäster Amund, men är troligtvis utförda av någon lokal mästare.
Läs mer Läs mindre
Barbro Thörn
Barbro Thörn 2016-10-05
Även om målningarna numera anses vara gjorda av en lokal konstnär (och alltså inte mäster Amund) vill jag ge den här charmiga kyrkan fem stjärnor. Här finns många fina detaljer som t.ex det romanska fönstret mellan kor och sakristia. Jag föll också för det vackra mönstret som gick igen på läktarbröstet, predikstol och dörren därtill. En kormatta av Agda Österberg i en för henne ovanlig färgsättning i blått och grått. Ett stort tack till vaktmästare Jonas som såg till att jag kunde komma in i kyrkan när ordinarie vaktmästare var upptagen av annat! I övrigt: se bilder med text.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.