0771 - 22 21 21 Öppet dygnet runt
Hem / Platser / Linköping / Kyrkor / Lambohovskyrkan

Lambohovskyrkan

Lambohovskyrkan i Linköping

Fotograf: Skvattram

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Platsinformation

  • 250 platser

Veckoschema begravningstider

Våra rådgivare hjälper dig med begravning i Linköping

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.

Vid torget i Lambohovs centrum möter människorna i Lambohov sin kyrka, som byggdes 1987 och har Noas ark som grundidé. Räddningen undan det hotande kaosvattnet. Kyrkan vill vara ett andningshål i tidens hets. en kyrka för varje människa som bor och arbetar i Lambohov och Mjärdevi. En mötesplats för människor i olika livssituationer en “hela livets kyrka”.
Lambohovskyrkan erbjuder en mångfald av verksamhet för barn, ungdomar, vuxna och äldre. Det handlar om musik- och studieverksamhet och barn- och ungdomsgrupper från 3-20 år. Gudstjänster på söndagar och vardagar. Dop, bröllop, begravning, möten med människor i grupp eller enskilda samtal med präst, pastor eller diakon.

Lambohovskyrkan är en samarbetskyrka mellan Linköpings Missionsförsamling och Slaka församling i Svenska kyrkan i Slaka-Nykils pastorat. I Lambohovskyrkan bedrivs ett ekumeniskt arbete som välkomnar alla, oberoende av samfundstillhörighet.

Läs mer på vår hemsida:
www.svenskakyrkan.se/slaka-nykil