Bergnäskyrkan Foto: Lars Lindberg
Bergnäskyrkan Foto: Lars Lindberg
  1. Bergnäskyrkan
  2. Bergnäskyrkan

Bergnäskyrkan

3.0 i snittbetyg (1st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Bergnäskyrkan i Luleå

Bergnäskyrkan tillhör Nederluleå församling och ligger i Luleå

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 40 sittplatser
  • Handikappanpassad byggnad
  • Toalett
  • Teleslinga

Visa stor karta

Omdömen för Bergnäskyrkan

3.0 i snittbetyg (1st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Akustikalikus
Akustikalikus 2018-12-28
Bergnäskyrkan kan beskrivas som en standardkyrka. Ljudet är behagligt, om än kanske med något kort efterklang. En kan förvänta sig litet mer av ett kyrkorum av den storleken. Det finns ett uns av torrhet i kyrkans ljudbild, men inte alls besvärande. För instrumentala sättningar är kyrkan väl lämpad och även tämligen stora sättningar kommer till sin rätt i kyrkan. Trots den upplevda torrheten är kyrkan ändå lättsjungen.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.