Foto: Tom Wollecki
Foto: Tom Wollecki
Foto: Tom Wollecki
Röds kapell Foto: Tom Wollecki
Röds kapell Foto: Tom Wollecki
  1. Röds kapell
  2. Röds kapell

Röds kapell

4.0 i snittbetyg (2st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Röds kapell i Lysekil

Mellan Grundsunds och Fiskebäckskils kyrkor ligger detta lilla kapell. Rödmålat av trä.

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 30 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Röds kapell

4.0 i snittbetyg (2st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Tom Wollecki
Tom Wollecki 2019-11-07
Röds kapell byggdes år 1967. Byggnadens uttryck domineras av det låga vägglivet och det höga, branta sadeltaket. Byggstilen är strikt och har en fornnordisk prägel. Jag tycker det är en vacker byggnad och den ligger fint i naturen.
Läs mer Läs mindre
Peder Norman
Peder Norman 2014-07-19
Vackert beläget kapell, i typisk bohuslänsk miljö. Byggstilen är strikt och ger en fornnordisk prägel. Notera takprydnaderna på yttertaket. Inne i kapellet hänger en kopia av Holman Hunts ´ Värdens ljus ´ målad av kapellets arkitekt Carl Norman. Kapellet var ursprungligen brunt, och byggdes på sextiotalet.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.