Foto: Barbro Thörn
Foto: Ewa C Klingberg
Foto: Stefan Leonardsson
Foto: Barbro Thörn

Bärfendals kyrka

4.3 i snittbetyg (7st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Beskrivning

Bärfendals kyrka tillhör Svarteborg-Bärfendals församling och ligger i Munkedal

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 75 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Bärfendals kyrka

4.3 i snittbetyg (7st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se

user 180160 2016-04-15
;ycket vacker med fin placering mitt i delen på den lilla bergkullen.
Läs mer Läs mindre
Ewa C Klingberg 2014-09-27
Under putsen i murverket på kyrkans södra vägg finns fem stenar som utgör rester av de konstverk som en gång ramat in både port och fönster. Det är både slingrande rankor och djurbilder. Svårt att tänka sig att dessa mönster dessutom var färglagda i kanske rött, svart och ockragult.
Läs mer Läs mindre
Gunnar Edwardsson 2012-05-02
Kyrkan ligger synnerligen vackert i dalgången i Bärfendal. Ser man på fotot på kyrkan, så ser man förutom tornhus, långhus, kor och också absid. Och i medeltiden var denna kyrka ovanlig i dessa trakter eftersom den just hade en absid. Tyvärr som så många andra kyrkor är triumfbågen borttagen som annars hade gjort denna kyrka helt unik.
Läs mer Läs mindre
Bertil 2012-03-29
Underbart vacker kyrka, enkel och flärdfri som ger oss en liten aning om hur våra förfäder mötte högre makter.
Läs mer Läs mindre
Mårten Gustafsson 2012-03-25
Nybygd orgel av Tostareds kyrkorgelfabrik Bärfendals kyrka Manual I Huvudverk Principal 8´ Gedakt 8´ Oktava 4´ Spetsflöjt 4´ Kvinta 2 2/3´ Oktava 2´ ManuL II Svällverk Rörflöjt 8´ Salicional 8´ Täckflöjt 4´ Hohlflöjt 2´ Pedal Subbas 16´ Koppel I/P, II/P, II/I Helmekanisk.
Läs mer Läs mindre
f Kai Larsen 2010-09-25
Från vikingatid, med supermodernt automatiskt toaskjul
Läs mer Läs mindre
Barbro Thörn 2010-01-01
Kyrkan ligger vackert på en höjd. Inuti är den liten och trång med enkel interiör.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.

karin wold lavendla begravningsbyrå
Karin Wold
Läs mer om Karin
33420 Lavendla Jeanette Strömk1
Jeanette Ström
Läs mer om Jeanette