Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Munkfors kyrka Foto: Barbro Thörn
Munkfors kyrka Foto: Barbro Thörn
  1. Munkfors kyrka
  2. Munkfors kyrka

Munkfors kyrka

4.0 i snittbetyg (3st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Munkfors kyrka i Munkfors

Munkfors kyrka tillhör Forshaga-Munkfors församling och ligger i Munkfors

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 200 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Munkfors kyrka

4.0 i snittbetyg (3st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Barbro Thörn
Barbro Thörn 2017-11-01
Stram modern inredning i kyrkan som återuppfördes 1987 efter brand. Jag hade gärna velat komma in i kyrkan vid mitt besök i juli 2011, men det var ack så låst. Skulle vara roligt att göra en ny bedömning.... Nytt besök 2016: Modernt och ljus kyrkorum, där ena skeppet gjorts om till café mer eller mindre. Det inverkar inte på kyrkorummet som helhet, det fina mörka korvalvet är effektfullt. Att det är paret Jerk Alton och Pär Andersson syns tydligt, altartavlan påminner mig om Kumla kyrka i Närke t.ex
Läs mer Läs mindre
IngelamAndersson
IngelamAndersson 2014-11-11
En arkitektoniskt vacker kyrka.Kyrkan återinvigd 1987 efter en brand 1984. Arkitekt Jerk Alton. Kyrkan återuppbyggd på den gamla kyrkans murar. Vissa omdisponeringar gjordes däremot. Kyrksilver dopfunt och textilier kunde räddas.
Läs mer Läs mindre
Johnny Larsson
Johnny Larsson 2010-06-21
Även denna kyrka brann ungefär samtidigt som Ransäters kyrka ett par mil söderut. Även här har man lyckats bra med att återskapa den gamla kyrkan. Munkfors kyrka är också ljus och enkel men har en något kallare karaktär inte minst för att den är i sten och inte i trä som sin granne i Ransäter. Det finns även här en bra orgel på läktaren.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.