Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: Johan Bredenberg
Foto: Johan Bredenberg
Krokeks kyrka Foto: Johan Bredenberg
Krokeks kyrka Foto: Johan Bredenberg
  1. Krokeks kyrka
  2. Krokeks kyrka

Krokeks kyrka

3.3 i snittbetyg (3st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Krokeks kyrka i Norrköping

Krokeks kyrka tillhör Kolmårdens församling och ligger i Norrköping

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 330 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Krokeks kyrka

3.3 i snittbetyg (3st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Carl-Johan Ivarsson
Carl-Johan Ivarsson 2012-07-16
Den nuvarande kyrkan är till det yttre en nygotisk kyrka från 1890-talet, till det inre en 1950-talskyrka då en tidstypisk restaurering städade bort den mesta nygotiken. Interiören ger ett förvirrande intryck. Fast det mest sevärda i socknen är ödekyrkogården alldeles invid Sörmlandsgränsen, där en franciskansk konventskyrka döljer sig under gräsmattan.
Läs mer Läs mindre
Mårten Gustafsson
Mårten Gustafsson 2011-09-18
Orgeln har 28 stämmor och är tillverkad av Klemper & Son i Lübeck.
Läs mer Läs mindre
Barbro Thörn
Barbro Thörn 2010-08-27
1896 invigdes kyrkan som uppförts i nygotisk stil. Koret har sedan dess bytt utseende ett par gånger. Nu finns tre fonster med glasmålningar komponerade av Jan Brazda, det mittersta med ett kors i guldmosaik. Krokeks ödekyrka, en bit bort är belägen i ett vackert område. Om våren är där fullt med gullvivor och det är rogivande att gå där alla årstider. Där har funnits ett kloster på medeltiden och namnet ´Vårfruklostret´ finns nämnt.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.