Foto: Johan Bredenberg
Foto: Johan Bredenberg
Foto: Johan Bredenberg
Foto: Barbro Thörn
Kvillinge kyrka Foto: Barbro Thörn
Kvillinge kyrka Foto: Barbro Thörn
  1. Kvillinge kyrka
  2. Kvillinge kyrka

Kvillinge kyrka

3.3 i snittbetyg (3st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Kvillinge kyrka i Norrköping

Kvillinge kyrka tillhör Kolmårdens församling och ligger i Norrköping

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 440 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Kvillinge kyrka

3.3 i snittbetyg (3st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Barbro Thörn
Barbro Thörn 2018-11-25
Lite vid sidan av allfarvägen ligger Kvillinge kyrka som byggdes på 1100-talet, men sedan byggts till och om vid ett flertal tillfällen. Tornet kom dock inte till förrän 1927. Kyrkorummet är enkelt och sparsmakat, altartavla av Pehr Hörberg, en vacker predikstol från 1700 och en vacker mässingsdopfunt från 1664. Ett antal epitafier och begravningsvapen finns, samt för ovanlighetens skull ett kvinnoporträtt i sakristian - se text under bilderna
Läs mer Läs mindre
Tom Wollecki
Tom Wollecki 2015-08-27
Kyrkobyggnaden är en vitputsad salkyrka i sten och består av långhus med smalare kor i öster och ett massivt torn med slank spira i väster. På norra sidan en sakristia. Ingångar finns både från söder och väster. Kyrkan är i dag insvept i byggnadsställningar, det pågår en omfattande yttre renovering. Kyrkan var vid mitt besök 5 maj stängd.
Läs mer Läs mindre
Mårten Gustafsson
Mårten Gustafsson 2011-08-09
Läktarorgel Anonymus 1750-talet – Johan Petter Åberg 1824 – Marcussen & Søn 1982 – Olof Hammarberg 1937. Kororgel Magnusson 1989
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.