Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Lindö kapell Foto: Barbro Thörn
Lindö kapell Foto: Barbro Thörn
  1. Lindö kapell
  2. Lindö kapell

Lindö kapell

3.5 i snittbetyg (2st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Lindö kapell i Norrköping

Kapellet byggdes 1936 på initiativ av Lindö kyrkliga syförening. Här finns körverksamhet, öppen förskola med babysång, skoj efter skolan-grupp, och mycket mer.

Lindö kapell tillhör Norrköpings S:t Olofs församling och ligger i Norrköping

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 70 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Lindö kapell

3.5 i snittbetyg (2st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Carl-Johan Ivarsson
Carl-Johan Ivarsson 2013-01-22
Ganska ordinär stadsdelskyrka ritad av Kurt von Schmalensee.
Läs mer Läs mindre
Barbro Thörn
Barbro Thörn 2011-03-07
Kapell byggt 1936. Arkitekt Kurt von Schmalensee. Altartavlan ska vara av en fransk konstnär. Ljusträdet vid dopfunten är ett alster av Wide design. Trevligt litet kapell med angränsande förskola och församlingshem. Klockstapeln får dock inga pluspoäng, den ser ut som en lekstuga på en ställning. (Förresten kanske passande med tanke på den närbelägna förskolan.)
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.