Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn

Navestad kyrka

3.3 i snittbetyg (3st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Beskrivning

Navestad kyrka tillhör Norrköpings S:t Johannes församling och ligger i Norrköping

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Visa stor karta

Omdömen för Navestad kyrka

3.3 i snittbetyg (3st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se

Barbro Thörn 2013-03-21
Man måste vara något av en detektiv för att ta sig fram till denna kyrka! Inga skyltar någonstans så vitt jag kunde se, man fick prova varje stickväg in i området tills man hittade rätt. Nu har jag kommit fram till kyrkan då den var öppen. Ljusa och trevliga lokaler och livlig verksamhet.
Läs mer Läs mindre
granne 2013-02-13
Nyrenoverad! Fräsch! Verksamhet för ungdomar, skolklasser, småbarnsfamiljer och äldre. Veckomässa varje onsdag 18:30. Visst är kyrkan liten och enkel, men den har betytt och betyder mycket för många.
Läs mer Läs mindre
Carl-Johan Ivarsson 2012-02-23
Kyrkorummet är litet och interiören är enkel!
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.

Jenny Olsson Lavendla begravningsbyrå
Jenny Olsson
Läs mer om Jenny