Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Styrstads kyrka Foto: Barbro Thörn
Styrstads kyrka Foto: Barbro Thörn
  1. Styrstads kyrka
  2. Styrstads kyrka

Styrstads kyrka

3.5 i snittbetyg (2st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Styrstads kyrka i Norrköping

Styrstads kyrka tillhör Norrköpings S:t Johannes församling och ligger i Norrköping

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 200 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Styrstads kyrka

3.5 i snittbetyg (2st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Barbro Thörn
Barbro Thörn 2020-05-11
Trots sitt ursprung i 1100-talet liknar det här mest en kyrka från 1790-talet, då den byggdes om. Som altarprydnad finns nu den medeltida kyrkans triumfkrucifix som påstås vara ett av Östergötlands ur konsthistorisk och konstnärlig synpunkt värdefullaste. I övrigt är interiören enklast tänkbara. Men en vacker kormatta har man.Läktarbarriären kan möjligen ha målats av Magnus Grijs.
Läs mer Läs mindre
Mårten Gustafsson
Mårten Gustafsson 2011-08-05
Till föremål tillhörande 1600-talet kan räknas orgeln, vars äldsta delar är från 1641 och därefter kraftigt ombyggd bland annat 1662, 1696, 1706, 1767, 1784 och 1828
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.