Bastuträsks kyrka Foto: Norsjö

Bastuträsks kyrka

3.0 i snittbetyg (1st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Bastuträsks kyrka i Norsjö

Bastuträsks kyrka tillhör Norsjö församling och ligger i Norsjö

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 200 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Bastuträsks kyrka

3.0 i snittbetyg (1st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Marita Brodin
Marita Brodin 2011-08-04
Bastuträsk samhälle tillkom med järnvägen under det sista decenniet på 1800-talet. Bastuträsk första skola och kyrka fanns i en gemensam träbyggnad från 1902. Byggnaden finns kvar och är nu en kombination av beredskapsmuseum och kyrksal. Den nya kyrkan, Bastuträsk kyrka, finns på andra sidan vägen och tillhör Norsjö församling. Foto under serviceanrättningar på www.bastutrask.se
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.