Foto: Barbro Thörn
Norsjö kyrka Foto: Barbro Thörn
Norsjö kyrka Foto: Barbro Thörn
  1. Norsjö kyrka
  2. Norsjö kyrka

Norsjö kyrka

4.8 i snittbetyg (9st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Norsjö kyrka i Norsjö

Norsjö kyrka tillhör Norsjö församling och ligger i Norsjö

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 550 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Norsjö kyrka

4.8 i snittbetyg (9st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
user 214444
user 214444 2018-10-30
En mycket trevlig kyrka. Och all målning inne i kyrkan är bara så vacker. Känner sig nöjd varje gång man varit där. Och att det bjuds på fika varje söndag efter gudsttäjänsten. Kostar ingenting att fika. Sitta och prata med olika personer helt underbart. Lära känna personer som man annars aldrig skulle prata med. Fina snälla vaktmästare. Skulle Eva Landin våran kantor vara ledig kommer det alltid en ersättare. Sedan har vi kyrkokören som sjunger så bra. Likadant barnkören alltid mer personer när det är körer med. Mycket bra präster också. Monica W.
Läs mer Läs mindre
user 214145
user 214145 2018-10-26
Mycket vacker kyrka i ett väldigt fint samhälle!
Läs mer Läs mindre
Margaretha Jonsson
Margaretha Jonsson 2018-10-26
Många, många minnen från denna kyrka. Både ljusa och sorgliga.
Läs mer Läs mindre
Anne C M-L Lindström
Anne C M-L Lindström 2018-10-25
Mycket vacker kyrka i ett väldigt fint samhälle!
Läs mer Läs mindre
Barbro Thörn
Barbro Thörn 2016-10-08
En vacker och trivsam kyrka med speciella ljuskronor och nationalromantik. Men det skulle vara trevligt om kyrkan hölls öppen!
Läs mer Läs mindre
Kjell - Anton
Kjell - Anton 2016-03-06
Byggd med stort frivilligt engagemang eftersom två kyrkor brunnit inom en period av 5 år.
Läs mer Läs mindre
user 47703
user 47703 2013-06-21
Upplevelse: En bit av Himlen. Bygd i tro, med kärlek och helighetslängtan. Andas bön och Gudsnärvaro. Norsjö Kyrka är inte en byggnad. Det är en plats som berör. Här finns verkligen Gud. 1 Kor 14:25
Läs mer Läs mindre
Marita Brodin
Marita Brodin 2013-02-28
Stieg Larsson omnämner Norsjö kyrka som ´en ovanligt vacker träkyrka´ i sin bok ´Män som hatar kvinnor´. Det finns för övrigt en intressant historia, om bränder och änglasång, kring Norsjös kyrkor; www.norsjo.se/default.asp?id=3954. Museets beskrivning: www.vbm.se/avdelningar/byggnadsvard1/kyrkomiljeer/norsje1.html Församlingen: www.kyrktorget.se/norsjo och www.svenskakyrkan.se/513904
Läs mer Läs mindre
Marita Berggren
Marita Berggren 2010-09-12
Mycket vackert exempel på svensk nationalromantik uppvisar denna kyrka från 1917. Fredrik Falkenberg har ritat denna och interiören är mycket vacker med treklövervalv och målningar i koret. Mycket sevärd kyrka !
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.