Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Kyrkhults kyrka Foto: Barbro Thörn
Kyrkhults kyrka Foto: Barbro Thörn
  1. Kyrkhults kyrka
  2. Kyrkhults kyrka

Kyrkhults kyrka

3.5 i snittbetyg (2st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Kyrkhults kyrka i Olofström

Kyrkhults kyrka tillhör Kyrkhults församling och ligger i Olofström

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 800 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Kyrkhults kyrka

3.5 i snittbetyg (2st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Barbro Thörn
Barbro Thörn 2017-12-12
Jag blev glatt överraskad då vi kom in i denna kyrka. Vilken rymd och ljus, den kändes välkomnande. Kyrkan är från 1865. Altartavlan är målad 1867 av en bygdens son, Bengt Nordenberg. Ute på kyrkogården finns Carl Eldhs familjegrav med åtta skulpturer av honom själv och hustrun Elise Eldh.
Läs mer Läs mindre
Mårten Gustafsson
Mårten Gustafsson 2011-09-18
Den första riktiga kyrkorgeln stod färdig 1898 och byggdes av firma E A Setterquist & Son i Örebro. Denna orgel har genomgått en omfattande rekonstruktion av Tostareds 2005 för att återställas i ursprungsskick. Kyrkans pampiga kororgel invigdes 1993 och är byggd av den danska orgelbyggarfirman Bruno Christensen.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.