Foto: Carl-Johan Ivarsson
Foto: Carl-Johan Ivarsson
Foto: Carl-Johan Ivarsson
Käringöns kyrka Foto: Carl-Johan Ivarsson
Käringöns kyrka Foto: Carl-Johan Ivarsson
  1. Käringöns kyrka
  2. Käringöns kyrka

Käringöns kyrka

4.0 i snittbetyg (1st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Käringöns kyrka i Orust

Käringöns kyrka tillhör Orusts pastorat och ligger i Orust

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 175 sittplatser
  • Handikappanpassad byggnad

Visa stor karta

Omdömen för Käringöns kyrka

4.0 i snittbetyg (1st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Carl-Johan Ivarsson
Carl-Johan Ivarsson 2014-09-05
Käringön är en mycket intressant kulturmiljö, en kal ö som varit bebodd sedan 1500-talet. Förr ett fiskeläge, nu dominerar sommargästerna. Kyrkan byggdes 1796 och har en rik inredning, som det inte är helt lätt att få information om. Altartavlan från 1600-talet är en från Morlanda kyrka, men är knappast ett omgjort epitafium. I kyrkan finns tre kyrkskepp och naturligtvis ett golvur, efter västkusttraditionen. Ett minus för frånvaron av beskrivning!
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.