Mollösunds kyrka Foto: Carl-Johan Ivarsson
Foto: Carl-Johan Ivarsson
Foto: Carl-Johan Ivarsson
Foto: Carl-Johan Ivarsson
Mollösunds kyrka Foto: Carl-Johan Ivarsson
  1. Mollösunds kyrka
  2. Mollösunds kyrka

Mollösunds kyrka

3.7 i snittbetyg (3st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Mollösunds kyrka i Orust

Mollösunds kyrka tillhör Orusts pastorat och ligger i Orust

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 250 sittplatser
  • Handikappanpassad byggnad
  • Toalett
  • Teleslinga

Visa stor karta

Omdömen för Mollösunds kyrka

3.7 i snittbetyg (3st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se

Ewa C Klingberg 2014-11-01
Inklämd mitt i byn ligger denna fina kyrka. Integrerat i kyrkan finns församlingssal och pentry. En bra lösning som öppnar upp för många användningsområden.
Läs mer Läs mindre
Tom Wollecki 2012-09-08
På väg ner till hamnen kör man förbi kyrkan. Den har en vacker interiör, värd ett besök. Kyrkan är ritad av stadsarkitekten H.J. Strömberg, Göteborg. Orgeln är byggd av Hammarbergs orgelbyggeri, Göteborg, 1955. Den har ett pneumatiskt system och omfattar 14 stämmor. Hemsida: http://www.svenskakyrkan.se/default.aspx?id=640332
Läs mer Läs mindre
Carl-Johan Ivarsson 2012-08-27
Den nuvarande träkyrkan är från 1866, medan dess föregångare byggdes under sillfiskeperioden 1556-88. Den senaste restaureringen var 1998. Altartavlan är från gamla kyrkan, faktabladet ger inget årtal men den ser ut att vara från 1600-talet. Dopfunten och predikstolstaket är från gamla kyrkan medan själva predikstolen är i nygotik och samtida med den nuvarande.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.