Foto: akejohan
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: Stefan Leonardsson
Foto: akejohan

Edestads kyrka

4.3 i snittbetyg (3st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Beskrivning

Edestads kyrka tillhör Ronneby församling och ligger i Ronneby

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 149 sittplatser
  • Handikappanpassad byggnad
  • Teleslinga

Visa stor karta

Omdömen för Edestads kyrka

4.3 i snittbetyg (3st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se

Barbro Thörn 2018-07-10
Den här kyrkan tycker jag mycket om! Atmosfären är lugn och fridfull, här kan man sitta länge. Mycket vacker predikstol och Blekinges äldsta och vackraste klockstapel!
Läs mer Läs mindre
akejohan 2013-06-09
Edestads kyrka uppfördes under 1200-talet. Sakristian och vapenhuset är senmedeltida. I kyrkan finns ett triumfkrucifix från 1300-talet.
Läs mer Läs mindre
Mats Sjögren 2012-09-22
Precis som Hjortsberga kyrka andas Edestad kyrka anrik och gammaldags atmosfär, som med sin offerkälla i kanten av kyrkogården binder ihop förkristen och kristen tidsanda.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.

Anneli Schnell
Läs mer om Anneli
maria schubert lavendla
Maria Schubert
Läs mer om Maria