Foto: Tom Wollecki
Foto: Tom Wollecki
Foto: Tom Wollecki
Foto: Tom Wollecki
Foto: Tom Wollecki

Säby kyrka

3.5 i snittbetyg (2st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Beskrivning

Säby kyrka tillhör Salems församling och ligger i Salem

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 120 sittplatser
  • Handikappanpassad byggnad
  • Toalett
  • Teleslinga

Visa stor karta

Omdömen för Säby kyrka

3.5 i snittbetyg (2st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se

Anna Ohlsson 2014-04-24
En trevligt mycket centralt belägen träkyrka från 70-talet. Man ska inte låta sig luras av det oansenliga yttre! Kyrksalen är rymlig och ljus med utsikt mot en innergård. Inredningen är smakfull och stämningen fin. En perfekt belägen citykyrka som är i kontrast till församlingens andra kyrka, Salems kyrka. Två helt olika kyrkor med olika syften.
Läs mer Läs mindre
Tom Wollecki 2013-02-16
Ny recension: Enligt Botvidslegenden hette den äldsta kyrkan i Salem ´Säby kyrka´ och låg vid Bornsjöns strand där Salems kyrka numera ligger. Nuvarande träkyrka, är en monteringsfärdig vandringskyrka som invigdes 1974. Kyrkan är skapad av Rolf Bergh, har en kvadratisk planform och pyramidformat tak. Hopbyggda med kyrkan finns lokaler för kansli, pastorsexpedition, vaktmästarexpedition, församlingshem mm.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.

Anna Nilsdotter
Läs mer om Anna
Birgitta Nilsen
Läs mer om Birgitta