Foto: kyrkor
Foto: kyrkor
Bolshögs kyrka Foto: kyrkor
Bolshögs kyrka Foto: kyrkor
  1. Bolshögs kyrka
  2. Bolshögs kyrka

Bolshögs kyrka

3.0 i snittbetyg (1st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Bolshögs kyrka i Simrishamn

Bolshögs kyrka tillhör Gärsnäs församling och ligger i Simrishamn

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 80 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Bolshögs kyrka

3.0 i snittbetyg (1st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
EnMats
EnMats 2020-02-03
En liten kyrka med ett knubbigt torn. De älsta delarna från 1100 talet. Vita spritputsade fasader med släta omfattningar. Endast småskador på putsen men färgen väldigt urlakad. Missprydande svart påväxt förekommer på stora ytor. Rostskador på tornets plåttak
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.