Järrestads kyrka Foto: akejohan
Järrestads kyrka Foto: akejohan
  1. Järrestads kyrka
  2. Järrestads kyrka

Järrestads kyrka

2.7 i snittbetyg (3st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Järrestads kyrka i Simrishamn

Järrestads kyrka tillhör Simrishamns pastorat och ligger i Simrishamn

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 100 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Järrestads kyrka

2.7 i snittbetyg (3st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
EnMats
EnMats 2017-05-31
Sorglig att se. Stora fasadskador med nedfallande puts. Även svartmögel och alger växer på fasadena. Stort behov av renovering. Stängd en söndag
Läs mer Läs mindre
akejohan
akejohan 2014-01-27
S:t Johannes kyrka i Järrestad uppfördes på 1100-talet i romansk stil med absid. På 1400-talet byggdes tornet. Tyvärr var kyrkan låst vid mitt besök. I närheten av kyrkan finns ett sevärt hällristningsområde.
Läs mer Läs mindre
Benny Hansen
Benny Hansen 2013-08-14
Järrestads kyrkas långhus, kor och den runda absiden uppfördes på 1100-tallet. På 1400-tallet förlänges kyrkan, välves och fick större fönster och ett torn.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.