Östra Nöbbelövs kyrka Foto: Benny Hansen
Östra Nöbbelövs kyrka Foto: fr bernt
  1. Östra Nöbbelövs kyrka
  2. Östra Nöbbelövs kyrka

Östra Nöbbelövs kyrka

2.5 i snittbetyg (2st)

Östra Nöbbelövs kyrka i Simrishamn

Östra Nöbbelövs kyrka tillhör Simrishamns församling och ligger i Simrishamn

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Visa stor karta

Omdömen för Östra Nöbbelövs kyrka

2.5 i snittbetyg (2st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
EnMats
EnMats 2017-09-25
Här är en kyrka med dåligt yttre underhåll. Stora delar av ytputsen som består av grov gulbeige stänkputs har lossnat från underlaget. Takplåten är rostangripen
Läs mer Läs mindre
fr bernt
fr bernt 2013-03-12
Östra Nöbbelöv är en av många 11oo-tals kyrkor i Lunds stift som genomgått omfattande förändringar . Under 1400-talet erhöll kyrkan trappgavelstorn. Vid en ombyggnad under mitten av 1800-talet slogs nya valv och kyrkan utökades.1896 revs tornet och ersattes av det nuvarande med nya trappgavlar och en hög spira. Trots genomgripande ombyggnader är kyrkan ett mycket vackert exemplar bland omgestaltade kyrkobyggnader. Den är värd fyra stjärnor.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.