Foto: Kerstin P
Foto: Kerstin P
Foto: Stefan Leonardsson
Skärvs kyrka Foto: Barbro Thörn
Skärvs kyrka Foto: Barbro Thörn
  1. Skärvs kyrka
  2. Skärvs kyrka

Skärvs kyrka

3.6 i snittbetyg (5st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Skärvs kyrka i Skara

Skärvs kyrka tillhör Valle församling och ligger i Skara

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 165 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Skärvs kyrka

3.6 i snittbetyg (5st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Christian91
Christian91 2018-12-20
En trevlig kyrka! Men den känns inte så gammal på insidan så det dra ner med stjärnorna.Jag var här idag och kyrkan var öppen.
Läs mer Läs mindre
Carl-Johan Ivarsson
Carl-Johan Ivarsson 2015-12-01
Kyrkan har ett vackert läge, med badplats nästan på kyrkogården. Kyrkan är från 1788 men har ovanligt nog spetsbågiga fönster, vilket kan kallas för nygotik 100 år före nygotikens blomstringstid. I det inre rätt enkel men väldigt vit.
Läs mer Läs mindre
akejohan
akejohan 2014-12-20
Skärvs kyrka uppfördes 1787-88 och är delvis uppförd av sten från Axvalla slottsruin. Kyrkan restaurerades grundligt 1933 och 1999. Troligtvis ingår grunden från en romansk 1100-talskyrka i den nuvarande. Tyvärr var kyrkan låst vid mitt besök.
Läs mer Läs mindre
Kerstin P
Kerstin P 2012-08-17
Ligger verkligen vackert på en kulle vid Bysjön. Här har man strandläge på sina gravplatser. Kyrkan är vit och vacker. Tyvärr var den stängd en söndagseftermiddag, så invändig recension kommer senare. Här på kyrkogården har jag tjänstgjort vid urnnedsättning.
Läs mer Läs mindre
Cecilia Olofsdotter
Cecilia Olofsdotter 2011-11-30
En vacker o ljus liten kyrka,vackert belägen vid Bysjön, i den underbara Vallebygen, där jag hade förmånen att få växa upp.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.