Foto: Lennart Hedlund
Foto: Lennart Hedlund
Foto: Lennart Hedlund
Morö Backe kyrka Foto: Lennart Hedlund
Morö Backe kyrka Foto: Lennart Hedlund
  1. Morö Backe kyrka
  2. Morö Backe kyrka

Morö Backe kyrka

1.7 i snittbetyg (3st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Morö Backe kyrka i Skellefteå

Den röda träkyrkan, med sin vilsamma gudstjänstlokal, byggdes i slutet av 1970-talet. Den har utvecklats till en fin samlingspunkt för området. Det första som möter en är en sprakande eld i foajens öppna spis.

Morö Backe kyrka tillhör Skellefteå S:t Olovs församling och ligger i Skellefteå

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • Handikappanpassad byggnad
  • Toalett
  • Teleslinga

Visa stor karta

Omdömen för Morö Backe kyrka

1.7 i snittbetyg (3st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Akustikalikus
Akustikalikus 2018-12-03
Morö backe kyrka är en aning för liten för att leva upp till sin fulla potential. Ljudet i kyrkorummet är inte på något sätt dåligt, men klangen är ganska kort och ger inte mycket tillbaka till sångaren eller kören. En instrumental ensemble får ut mer, då text inte är en parameter. Som sångare känns kyrkan dock väldigt svårsjungen. Hade den varit något längre hade förmodligen klangen blivit större och därmed lämpat sig bättre för vokal musik.
Läs mer Läs mindre
Lennart Hedlund
Lennart Hedlund 2013-05-02
Svårt att utvändigt se att det är en kyrka .
Läs mer Läs mindre
Alexander Burman
Alexander Burman 2013-04-20
En ´modern´ byggd kyrka som känns konstodlad och inte direkt inspirerande. En tråkig miljö runtom och tråkig inredning i kyrkosalen.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.