Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Hagelbergs kyrka Foto: Barbro Thörn
Hagelbergs kyrka Foto: Barbro Thörn
  1. Hagelbergs kyrka
  2. Hagelbergs kyrka

Hagelbergs kyrka

4.0 i snittbetyg (3st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Hagelbergs kyrka i Skövde

Hagelbergs kyrka tillhör Skultorps församling och ligger i Skövde

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Visa stor karta

Omdömen för Hagelbergs kyrka

4.0 i snittbetyg (3st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Christian91
Christian91 2015-12-18
En liten och mysig kyrka. Jag var här idag men kyrkan var låst. Jag kommer tillbaka i framtiden.
Läs mer Läs mindre
akejohan
akejohan 2014-12-05
Hagelbergs kyrka uppfördes troligtvis redan på 1100-talet, men kyrkan byggdes om på 1730-talet och fick då sitt nuvarande utseende. I kyrkan finns en mycket märklig predikstol som är kombinerad med en liten sakristia. Tyvärr var kyrkan låst vid mitt besök.
Läs mer Läs mindre
Barbro Thörn
Barbro Thörn 2012-01-27
En söt liten kyrka som ligger mitt inne i försvarets område. Bra text i ingressen här, vilket gör det lättare för mig :-) Hela koret är mycket fint, altarrunden vackert bemålad. Predikstolen med sin sakristieförlängning har avgjort charm, även om det nog är trångt för prästen. Väl värd en omväg, men se upp för pansarvagnar som korsar vägen på flera ställen!
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.