Foto: akejohan
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: Mats Sjögren
Foto: akejohan

Gammalstorps kyrka

3.3 i snittbetyg (3st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Beskrivning

Gammalstorps kyrka tillhör Sölvesborgs församling och ligger i Sölvesborg

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 320 sittplatser
  • Handikappanpassad byggnad
  • Teleslinga

Visa stor karta

Omdömen för Gammalstorps kyrka

3.3 i snittbetyg (3st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se

Barbro Thörn 2017-07-14
Synd med så murriga färger. Altaruppsatsen är inte särskilt rolig i sin dunkla omgivning. Dopfunten är åttkantig om man tittar på den och inte bara litar på vad wikipedia skriver....och prästfrun var född 1675 och var född Elfdalius, gift i tur och ordning med Kjellbäck, Quiding och Borgström....
Läs mer Läs mindre
akejohan 2014-02-12
Gammalstorps kyrka uppfördes 1790-93. I kyrkan finns murrester från en äldre kyrka. Tornet byggdes 1823. Tyvärr var kyrkan låst vid mitt besök.
Läs mer Läs mindre
Mats Sjögren 2012-12-09
Speciell på det sättet att kyrkan byggdes på en ö! Åkrarna runtomkring dikades ut får ett hundratal år sedan. Dessvärre, som med många kyrkor idag, var kyrkan ej öppen vid mitt besök.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.

Anneli Schnell
Läs mer om Anneli
maria schubert lavendla
Maria Schubert
Läs mer om Maria