Foto: akejohan
Foto: Mats Sjögren
Foto: akejohan
S:t Nicolai kyrka Foto: akejohan
S:t Nicolai kyrka Foto: akejohan
  1. S:t Nicolai kyrka
  2. S:t Nicolai kyrka

S:t Nicolai kyrka

4.0 i snittbetyg (3st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

S:t Nicolai kyrka i Sölvesborg

S:t Nicolai kyrka tillhör Sölvesborgs församling och ligger i Sölvesborg

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 340 sittplatser
  • Handikappanpassad byggnad
  • Teleslinga

Visa stor karta

Omdömen för S:t Nicolai kyrka

4.0 i snittbetyg (3st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
akejohan
akejohan 2016-02-11
S:t Nicolai kyrka i Sölvesborg uppfördes i gotisk stil under slutet av 1200-talet. Kyrkan har valvmålningar från 1400-talet. I vapenhuset står Stentoftenstenen, en av de intressantaste runstenarna i Blekinge. Utanför kyrkan står runsten DR 356.
Läs mer Läs mindre
Mats Sjögren
Mats Sjögren 2013-05-22
En ståtlig kyrka i en mycket vacker och pittoresk medeltidsstad. Intressant med denna kyrka är också den runsten från närområdet som nu står som på vakt utanför ingången. Ett plus är också att det ges tillträde till denna kyrka dagligen, åtminstone sommartid.
Läs mer Läs mindre
Barbro Thörn
Barbro Thörn 2010-06-15
Här blev vi ,(jag, min syster och systerdotter) mycket väl mottagna av kontraktsprosten Tommy Sandberg som berättade engagerat om kyrkan. Det var en fröjd att höra på och kyrkan är verkligen innehållsrik.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.