Viktoriakyrkan Foto: Sorsele

Viktoriakyrkan

3.0 i snittbetyg (2st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Viktoriakyrkan i Sorsele

Viktoriakyrkan tillhör Sorsele församling och ligger i Sorsele

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Visa stor karta

Omdömen för Viktoriakyrkan

3.0 i snittbetyg (2st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Gert Ärnström
Gert Ärnström 2014-06-09
Sveriges kanske mest otillgängliga men vackert belägna kyrka som byggdes och invigdes 1939. Axel Munthe som var drottning Viktorias livmedikus skänkte 12000 kr, en tredjedel av byggkostnaden Kyrkan var tidigare till försäljning, men blev kvar i Sorsele församling där den är en av fem kulturskyddade kyrkor i församlingen
Läs mer Läs mindre
Anna-Karin Outagourte
Anna-Karin Outagourte 2010-08-14
Ligger helt ute i skogen. När jag var liten fick man gå långt för att komma till kyrkan men nu är det visst väg nästan ända fram. Man behöver bara gå över spången... Borde åka dit igen någon gång!
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.