Bredängs kyrka Foto: Tom Wollecki
Foto: Tom Wollecki
Foto: Tom Wollecki
Foto: Tom Wollecki
Bredängs kyrka Foto: Tom Wollecki
  1. Bredängs kyrka
  2. Bredängs kyrka

Bredängs kyrka

3.0 i snittbetyg (3st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Bredängs kyrka i Stockholm

Bredängs kyrka tillhör Skärholmens församling och ligger i Stockholm

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 50 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Bredängs kyrka

3.0 i snittbetyg (3st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se

Inger von Schmalensee 2013-10-22
1969 invigdes Bredängs kyrka . Rumänska kyrkan hyr in sig i lokalen.Till vänster i koret finns en ikonostas. Processionskrucifix från 1993 och här är Kristus framställd som konungen, skrudad som ärkebiskop med patriarkkrona, smyckad med 12 röda stenar.Det höga, fristående altarbordet är av furu och omges av två höga smidesljusstakar.
Läs mer Läs mindre
Gert Ärnström 2011-12-29
Nära centrum och tunnelbana ligger kyrkan förvillande lik en vanlig kommunal fastighet som med sitt murriga yttre klädd i mörkbrunt tegel inte ger någon glans och glädje.
Läs mer Läs mindre
Tom Wollecki 2011-06-21
Integrerad i församlingshuset ligger denna kyrksal invigd 1969. Sparsamt möblerat, svårt att få den rätta kyrkokänslan. Mycket övrig verksamhet i huset vilket är trevligt. En fin gammal orgel från Grönlunds orgelbyggeri, Gammelstad, den har 6 stämmor.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.