Foto: Tom Wollecki
Foto: Tom Wollecki
Foto: Tom Wollecki
Foto: Tom Wollecki
Foto: Tom Wollecki

Farstastrandkyrkan

3.0 i snittbetyg (2st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Beskrivning

Farstastrandkyrkan tillhör Farsta församling och ligger i Stockholm

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 40 sittplatser
  • Handikappanpassad byggnad
  • Toalett
  • Teleslinga

Visa stor karta

Omdömen för Farstastrandkyrkan

3.0 i snittbetyg (2st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se

Inger von Schmalensee 2014-02-02
Farstastrandkyrkan invigd 1997 och lokalen har varit en Konsumbutik . Ett smalt ljust marmorband i golvläggningen leder besökaren från porten till kyrkorummet . Den nonfigurativa altartextilen av Sylva Klaren är fyrdelad och går i guld och blått .
Läs mer Läs mindre
Tom Wollecki 2012-03-17
Farstastrandskyrkan invigdes 1997, och är en ombyggd konsumbutik. Arkitekt är Göran Jansson. En av sevärdheterna är altartextil av Sylva Klarén. Orgel, Allen digital kyrkoorgel, 1998, 27 stämmor. Fasaderna består av rött tegel och stora glasade partier. Det ger känslan av öppenhet från gamla Konsum. Navet i kyrkan är det sexkantiga kyrkorummet, kring vilket bl a kafé, kök, verksamhetslokaler och kontor är placerade. Altare, dopfunt, ambo, dopljusstake och processionskors är ritade av arkitekten och tillverkade av elever vid Carl Malmstens möbelskola.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.

cecilia kjellbom lavendla
Cecilia Kjellbom
Läs mer om Cecilia
maria hallstensson lavendla
Maria Hallstensson
Läs mer om Maria