Foto: Tom Wollecki
Foto: Tom Wollecki
Foto: Tom Wollecki
Foto: Tom Wollecki
Foto: Tom Wollecki

Gröndals kyrka

3.3 i snittbetyg (4st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Beskrivning

Gröndals kyrka tillhör Hägerstens församling och ligger i Stockholm

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 150 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Gröndals kyrka

3.3 i snittbetyg (4st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se

Inger von Schmalensee 2013-08-23
Gröndals kyrka består av flera plan med lokaler. Den är invigd 1969.Den sexkantiga dopfunten är av bok med en dopskål i glas.Predikstolen av trä .Vackert utformad korvägg .På fasaden finns ett gyllene belyst kors.
Läs mer Läs mindre
Gert Ärnström 2011-10-30
Kyrkan överraskar med sitt inre ljusa kyrkorum, det platta takets träpanel med infällda armaturer. I kyrkorummets bakre del används för samkväm och där finns det stolar och bord.
Läs mer Läs mindre
Tom Wollecki 2011-10-02
Kyrkan invigdes 1969 och består av tre plan. Arkitekter är Backström & Reinius. Det understa planet med barn och ungdomslokaler ligger helt under mark. I mellanplanet finns bl a arbetsrum, sammanträdeslokaler och samkvämsrum och överst är kyrkorummet inrymt. Byggnaden är uppförd i rött tegel. Den sexkantiga dopfunten är av bok med en dopskål i glas. Predikstolen av trä har flätade front- och gavelpartier. I det platta takets träpanel finns infällda armaturer. Orgel Åkerman & Lund Orgelbyggeri, Knivsta, 1969, 7 stämmor.
Läs mer Läs mindre
Barbro Thörn 2010-02-28
Här har man lyckats göra en verkligt levande vägg av teglet! Tre bågformade väggpartier som håll samman av två smala fönster som löper från golv till tak. För övrigt är väggarna inne i kyrkorummet klädda med träskivor i bok, vilket gör det ljusare.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.

cecilia kjellbom lavendla
Cecilia Kjellbom
Läs mer om Cecilia
maria hallstensson lavendla
Maria Hallstensson
Läs mer om Maria