Foto: Gert Ärnström
Foto: Gert Ärnström
Foto: Gert Ärnström
Foto: Gert Ärnström
Foto: Gert Ärnström
Foto: Gert Ärnström

Hagsätra kyrka

2.7 i snittbetyg (3st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Beskrivning

Hagsätra kyrka tillhör Vantörs församling och ligger i Stockholm

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]avendla.se

Information om platsen

  • 60 sittplatser
  • Toalett

Visa stor karta

Omdömen för Hagsätra kyrka

2.7 i snittbetyg (3st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se

Inger von Schmalensee 2013-09-30
Hagsätra kapell är inrymt på andra våningen i ett tvåvånningshus sedan 1992 . Det fristående altaret ,ambon och dopfunten är målade i gråblå färg . Altartriptyk av Åsa Mattsson , som hon beskriver : Min väv symboliserar mänskligheten med Jesus i centrum . Hon har också vävt kormattan ,som har ett nonfigurativt mönster i blått,rött och grått .
Läs mer Läs mindre
Tom Wollecki 2011-10-26
Hagsätra kapell invigdes 1992. Arkitekt Helena Tallius Myhrman. En sevärdhet är en altartriptyk av Åsa Mattson. Hon beskriver den själv så här: ´Min väv symboliserar mänskligheten med Jesus i centrum´. Orgel Åkerman & Lund, Knivsta, 1966, 8 stämmor.
Läs mer Läs mindre
Gert Ärnström 2011-08-24
Tråkigt hus vid sömnigt torg, men med en ljus, skön och enkel interiör. Dit kommer man lätt med hiss till både kyrkorum och scouter.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.

cecilia kjellbom lavendla
Cecilia Kjellbom
Läs mer om Cecilia
maria hallstensson lavendla
Maria Hallstensson
Läs mer om Maria