Matteus lillkyrka Foto: Tom Wollecki
Matteus lillkyrka Foto: Stefan Leonardsson
Matteus lillkyrka Foto: Gert Ärnström
Matteus lillkyrka Foto: Gert Ärnström
Matteus lillkyrka Foto: Gert Ärnström
  1. Matteus lillkyrka
  2. Matteus lillkyrka
  3. Matteus lillkyrka
  4. Matteus lillkyrka
  5. Matteus lillkyrka

Matteus lillkyrka

4.0 i snittbetyg (2st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Matteus lillkyrka i Stockholm

Matteus lillkyrka tillhör S:t Matteus församling och ligger i Stockholm

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Visa stor karta

Omdömen för Matteus lillkyrka

4.0 i snittbetyg (2st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Tom Wollecki
Tom Wollecki 2012-11-24
I den envåniga längan längs vanadisvägen finns ett kapell med entré från gården i söder. Invigd 1958, arkitekt Erik Lallerstedt. Altarskivan och dopfunten är av kalksten och har båda huggna ornament. Lillkyrkans många ikoner påminner om att den Rumänska ortodoxa församlingen använder kapellet sedan ett drygt decennium tillbaka.
Läs mer Läs mindre
Gert Ärnström
Gert Ärnström 2011-07-13
Kyrkan är inrymd i det som ursprungligen var kyrkans gravkor. När församlingen bildades 1906, donerades pengar till ett gravkor med likkällare som stod färdigt 1908. Femtio år senare användes gravkoret knappast alls. Då beslutade sig församlingen för att bygga om rummet till en lillkyrka med inriktning på dop, vigslar och mässor för mindre grupper.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.