Hem / Platser / Stockholm / Kyrkor / Sätrakyrkan
Foto: Tom Wollecki
Foto: Gert Ärnström
Foto: Tom Wollecki
Foto: Tom Wollecki
Foto: Tom Wollecki

Sätrakyrkan

2.3 i snittbetyg (3st)

Beskrivning

Foto: Jssfrk

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Visa stor karta

Omdömen för Sätrakyrkan

2.3 i snittbetyg (3st)

Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se

Inger von Schmalensee 2012-11-08
Sätra kyrkan invigd 1966 och uppförd i betong. Ett stort svart järnkors pryder fasaden .Korväggen pryds av en hög rektangulär vävnad av Gunnar och Britta Haking .Sätrakyrkan var den första samarbetskyrkan mellan Evangeliska Fosterlandsstiftelsen och Svenska kyrkan.numera finns det ett 40-tal.
Läs mer Läs mindre
Gert Ärnström 2011-01-13
Kyrkan som är ritad av Lennart Erkhammar är som jag tycker en typisk 60-tals kyrka i formen. Om det inte var för skuggspelet på fasaden denna em skulle jag nog snabbt glömt den
Läs mer Läs mindre
Tom Wollecki 2010-07-11
En av de mest opersonliga kyrkorna som jag har varit in i. Väldigt kal lokal. Här saknas kyrkokänsla, det är som att komma in en vanlig aula. Det här känns inte bra, man skulle kunna göra så mycket mera. En hel del övriga lokaler integrerade i huset. Jag blev mycket väl mottagen av personalen. Kyrkan är öppen i samband med gudstjänst och verksamhet. Tel: 08-680 9430. Kyrkan invigd 1966. Orgel Allen digitalorgel, 2001, 32 stämmor.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.

Pia Sjöberg
Läs mer om Pia
Nina Klose
Läs mer om Nina