Foto: Tom Wollecki
Foto: Tom Wollecki
Foto: Tom Wollecki
Foto: Tom Wollecki
Foto: Tom Wollecki

Sjöstadskapellet

5.0 i snittbetyg (2st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Beskrivning

Sjöstadskapellet tillhör Sofia församling och ligger i Stockholm

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 706 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Sjöstadskapellet

5.0 i snittbetyg (2st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se

user 217977 2018-06-28
Vackert fint kapell! Fantastisk ställe att besöka för en fin stund. Vi fick vara på ett underbart dop där✨
Läs mer Läs mindre
Tom Wollecki 2011-07-22
Sjöstadskapellet är en liten modern byggnad i tre våningar, som ligger i Hammarby sjöstad. Den invigdes 2002, arkitekt Kjell Mejhert. Personalen är mycket trevlig och visade mig runt. Kapellet har en omfattande verksamhet och är öppet dagligen. Vilsamt att sitta ner en stund i kyrkorummet, ljudet från gatan når inte in. Man önskar att det fanns fler av den typ av kyrka, nära människorna mitt i stan, och i behagligt format. Orgeln är en Allen digitalorgel, 2002, 26 stämmor.Hemsida: http://svenskakyrkan.se/default.aspx?id=638288
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.

Anna Nilsdotter
Läs mer om Anna
Birgitta Nilsen
Läs mer om Birgitta