Foto: Tom Wollecki
Foto: Tom Wollecki
Foto: Tom Wollecki
Vårfrukyrkan Foto: Tom Wollecki
Vårfrukyrkan Foto: Tom Wollecki
  1. Vårfrukyrkan
  2. Vårfrukyrkan

Vårfrukyrkan

3.8 i snittbetyg (5st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Vårfrukyrkan i Stockholm

Vårfrukyrkan tillhör Brännkyrka församling och ligger i Stockholm

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 200 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Vårfrukyrkan

3.8 i snittbetyg (5st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Din ängel
Din ängel 2017-12-12
En oas mitt i annars hektiska Fruängens centrum.
Läs mer Läs mindre
Carl-Johan Ivarsson
Carl-Johan Ivarsson 2017-08-04
Jag är något kluven inför denna kyrka, är skeptisk inför betongen i exteriören men tilltalas mer av den inbyggda vackra gården och interiören.
Läs mer Läs mindre
Inger von Schmalensee
Inger von Schmalensee 2013-10-31
Vårfru kyrka invigdes 2005. Lite för modern för mig. Vacker kloster trädgård , som man ser genom stora fönster. Brokiga färger bakom altaret.
Läs mer Läs mindre
Gert Ärnström
Gert Ärnström 2012-07-31
Fasaden är av plastgjuten, vitpigmenterad betong som ser modern och spännande ut. Interiören där är väggarna är klädda med varmt sandfärgade träfiberplattor i ett rutmönster och med stora fönster vid tak och ut mot klosterträdgården som sprider ett skönt ljus och som vidgar kyrkorummet.
Läs mer Läs mindre
Tom Wollecki
Tom Wollecki 2011-06-30
Nära fruängens centrum ligger denna vackra kyrka. Den invigdes 2005. Orgel: Walter Thur Orgelbyggen, Torshälla, 1982, 14 stämmor. Flyttad och ommålad 2005. Invid kyrksalen ligger en underbar innergård. Hemsida: brannkyrka.org
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.