Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Kosters kyrka Foto: Barbro Thörn
Kosters kyrka Foto: Barbro Thörn
  1. Kosters kyrka
  2. Kosters kyrka

Kosters kyrka

4.0 i snittbetyg (2st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Kosters kyrka i Strömstad

Kosters kyrka tillhör Strömstads pastorat och ligger i Strömstad

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 140 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Kosters kyrka

4.0 i snittbetyg (2st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Mårten Gustafsson
Mårten Gustafsson 2011-09-13
1933 bildades Kosters kapellbyggnadsförening för att få till stånd finansiering av ett kapellbygge. Marken skänktes av fyrvaktaren Ernfrid Hagward på Sydkoster och kyrkan stod färdigbyggd 1939. Kyrkan används för konserter bl.a. har Kosterkören flera välbesökta konserter under året.
Läs mer Läs mindre
Barbro Thörn
Barbro Thörn 2010-05-06
Vår västligaste kyrka, ligger på Sydkoster. Kosterdamernas stolthet är det vackra antependiet som de broderat, mycket vackert.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.