Redslareds kyrka Foto: Barbro Thörn
Redslareds kyrka Foto: Barbro Thörn
  1. Redslareds kyrka
  2. Redslareds kyrka

Redslareds kyrka

3.0 i snittbetyg (2st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Redslareds kyrka i Svenljunga

Redslareds kyrka tillhör Kinds pastorat och ligger i Svenljunga

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Visa stor karta

Omdömen för Redslareds kyrka

3.0 i snittbetyg (2st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Barbro Thörn
Barbro Thörn 2017-06-27
Ska bli intressant att se den fyrkantiga dopfunten och den tillika fyrkantiga predikstolen om man någon gång kommer in i den här kyrkan.
Läs mer Läs mindre
akejohan
akejohan 2015-04-25
Redslareds kyrka uppfördes i slutet av 1600-talet, men kyrkan byggdes om 1818 och 1858, då tornet uppfördes. Kyrkan restaurerades flera gånger under 1900-talet. Den senaste restaureringen ägde rum 2005. Den äldsta kända kyrkan på platsen uppfördes under 1600-talet, men den eldhärjades under 1670-talet. Kyrkplatsen kan möjligen vara medeltida.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.