Foto: Stefan Leonardsson
Foto: Gert Ärnström
Foto: Gert Ärnström
Foto: Gert Ärnström
Näsbyparks kyrka Foto: Gert Ärnström
Näsbyparks kyrka Foto: Gert Ärnström
  1. Näsbyparks kyrka
  2. Näsbyparks kyrka

Näsbyparks kyrka

3.0 i snittbetyg (2st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Näsbyparks kyrka i Täby

Näsbyparks kyrka är en kyrka som ligger i Täby församling i Täby kommun.

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 75 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Näsbyparks kyrka

3.0 i snittbetyg (2st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Inger von Schmalensee
Inger von Schmalensee 2013-11-22
Näsbyparks kyrka invigd 1980,eftersom villaborna önskade en kyrka.Ägaren till Näsby slott Carl Robert Lamm skänkte pengar 1912 ,men det dröjde 70 år. Altare,dopfunt och predikstol har ritats av Rolf Berg. Bakom altaret hänger ett kors mot en gobeläng som är vävd av konstnären Karin Walde.
Läs mer Läs mindre
Gert Ärnström
Gert Ärnström 2011-10-29
Arkitekten Rolf Berg fick i uppdrag att samordna den befintliga villan som användes som för församlingsverksamhet, med en ny kyrkobyggnad som invigdes 1980. Själva kyrkorummet är av studiotyp, som bygger på centralkyrkans idé om närhet, kring altaret. Inredningen är av ljust trä. Altare och dopfunt och predikstol är ritade av Rolf Berg. Bakom altaret hänger ett kors av Olle Alderin mot en gobeläng av Karin Walde.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.